Hip, hot & happening: Bottle Builder! Hét product dat je niet meer mag missen in je salon.

Bottle Builder is een flexibele, self-levelende builder gel uit een flesje (ook wel bekend als Builder in a bottle & BIAB). Het product is speciaal ontwikkeld voor de natuurlijke nagel en geeft deze extra stevigheid, hardheid en flexibiliteit. Met Bottle Builder kun je dunne, maar toch stevige nagels creëren. Met het product kun je een mooie apex opbouwen en doordat het self levelend is hoeven de nagels vrij weinig tot niet nagevijld te worden. De gel is self pinchend waardoor de natuurlijke nagel een mooie c-curve krijgt, hierdoor lijkt de nagel optisch langer en slanker.

Wat is het verschil tussen Bottle Builder en Fix Base?
Bottle Builder is een speciale flexibele, afweekbare buildergel in een flesje ontwikkeld voor de natuurlijke nagel. De gel trekt als het ware in de bovenste lagen van de nagelplaat waardoor deze de kwaliteit van de natuurlijke nagel verbeterd en verstevigd. Het product pincht de natuurlijke nagel waardoor de nagel een mooie C-curve krijgt. Het product is sterker en dikker van viscositeit (waardoor je ook een kleine verlenging kan aanbrengen). Bottle Builder is een 'BUILDER', Fix Base is een 'BASE'. Je kunt Fix Base onder ieder systeem als basis aanbrengen, Fix Base is een betere en sterkere versie van het eerdere basecoat gellak systeem. Omdat deze flexibeler is dan de Builder Gel kun je hier niet mee 'bouwen'. Daarnaast is Bottle Builder super self-levelend, waardoor je het product amper tot niet na hoeft te vijlen. Ze zijn in meerdere nude kleuren beschikbaar, je hoeft ze niet af te lakken met een gelpolish kleur. (Mag wel natuurlijk).

STAPPENPLAN
1. Ruw de nagelplaat op en voer voor het mooiste resultaat een e-manicure uit.
2. Ontvet de nagelplaat (bijv. met Ultra Cleanser, dit is een grondige nagelplaat reiniger). En breng voor de beste hechting Bonding Primer aan.
3. Lak een dun laag Bottle Builder over de gehele nagel en hard uit. (90 sec. UV/LED)
4. Neem een klein druppeltje product uit het flesje en leg het druppeltje +/- 1 mm van de nagelriem af. Verdeel het druppeltje met een Fine Liner (#00) over de nagelplaat. Door de Fine Liner kun je het product heel strak langs de nagelriemen lakken. De gel levelt vanzelf waardoor deze mooi egaal wordt. Voor het mooiste resultaat hou je de nagel nog even 'op de kop' en hard daarna uit. (90 sec. UV/LED) BELANGRIJK! Voer stap 4 nagel voor nagel uit.
5. Indien nodig kun je de plaklaag van de nagels verwijderen en navijlen om oneffenheden weg te halen en de nagels strakker te laten ogen.
6. Lak af met een topcoat en hard uit. (120 sec. UV/LED)

Bottle Builder is afweekbaar.

Sorteer op
 • BOTTLE BUILDER CLEAR
  BOTTLE BUILDER CLEAR
  € 16,95
 • BOTTLE BUILDER SOFT PINK
  BOTTLE BUILDER SOFT PINK
  € 16,95
 • BOTTLE BUILDER COVER PINK
  BOTTLE BUILDER COVER PINK
  € 16,95
 • BOTTLE BUILDER MILKY WHITE
  BOTTLE BUILDER MILKY WHITE
  € 16,95
 • BOTTLE BUILDER MILKY PINK
  BOTTLE BUILDER MILKY PINK
  € 16,95
 • BOTTLE BUILDER LOVE ME A LATTE
  BOTTLE BUILDER LOVE ME A LATTE
  € 16,95
© 2014 - 2023 Master Nails | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel