Wimper Lifting (Lash lifting)
is een geheel unieke wimpertechniek die de natuurlijke wimper laat krullen zonder mascara of wimperextensions. Let op! Het is wat anders dan een wimperpermanent. De behandeling is geheel pijnloos en niet schadelijk voor de natuurlijke wimpers, omdat er gebruik gemaakt word van siliconen pads en goedgekeurde veilige vloeistoffen. Deze techniek wordt uitgevoerd op de natuurlijke wimpers en blijft 6 tot 8 weken zichtbaar. Lash Lifting geeft een heel natuurlijk effect en is uitermate geschikt voor klanten met een allergie voor wimperextensions. De behandeling die je hiermee kunt uitvoeren duurt slechts 60 minuten.

Voor deze workshop heb je een model nodig.
Na een goede beoordeling ontvang je een certificaat.


Door de privétraining waarin gewerkt wordt (maximaal 2 cursisten) krijgt u de optimale aandacht voor het beste resultaat. Ook krijgt u de beste nazorg, voor advies en alle andere vragen die u in de praktijk tegenkomt.

U kunt uw inschrijfformulier downloaden en invullen, daarna kunt u het formulier e-mailen naar info@masternails.nl of opsturen naar Master Nails  Kerkwijk 1c  5258 KA  Berlicum.
U kunt zich ook aanmelden door de aanbetaling van de desbetreffende cursus via uw winkelmandje te voldoen.

Het lesgeld bedraagt € 99,00 incl. btw
Het lespakket bedraagt € 219,00 incl. btw

© 2014 - 2022 Master Nails | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel