Mijn naam is Claudia Vorstenbosch en ben geboren op 26 maart 1973.
In 2004 heb ik mijn opleiding als nagelstyliste met een positief resultaat afgerond. 
Sindsdien ben ik werkzaam als nagelstyliste en al vrij snel is het mijn dagelijks werk geworden.
Door de jaren heen heb ik in mijn vak meerdere opleidingen gedaan en een goede naam opgebouwd met een trouwe klantenkring en een netwerk met andere vakgenoten uit de nagelbranche, zowel bij leveranciers als collega’s.
Trots ben ik dan ook op mijn Award of Excellence welke ik in december 2010 heb behaald.

Na bijna 14 jaar aan ervaring heb ik per 1 januari 2018 Master Nails overgenomen met de merken Gelamour en Florence, waar ik zelf al die jaren mee gewerkt heb en dus uit ervaring weet hoe deze producten werken.
Ik heb een winkelruimte in het centrum van Berlicum (vlakbij ’s-Hertogenbosch), waar ik mijn nagelsalon heb en de groothandel, waar andere nagelstylistes de producten kunnen kopen. Tevens kan ik dan ook duidelijk advies geven en de stylistes hebben de mogelijkheid om de producten uit te proberen.

Cursussen & Workshops
Er is een mooie ruimte aanwezig waar ik cursussen en workshops geef m.b.t. nagelstyling voor maximaal 5 cursisten.
Hierdoor kan ik elke cursist de aandacht geven die ze verdienen. Voor de cursussen krijg ik trainingen om op de hoogte te blijven van de nieuwste technieken en producten. Hoe fijn is het om “mijn cursisten” te zien groeien in het nagelvak en zelf super mooie nagels te zien zetten, waardoor zij zelf een klantenbestand kunnen opbouwen door mond-op-mond reclame.

Master Nails is ook een winkel voor particulieren!
Onder mijn klantenkring, familie, vrienden en kennissen merkte ik dat er steeds meer vraag is naar branchegerelateerde producten, zoals originele parfumgeuren, 100% natuurlijke gezichtsverzorgingsproducten en 100% natuurlijke make-up.  Dit bracht mij op het idee om parfum te gaan verkopen voor mannen en vrouwen, van enkele bekende merken zoals Armani, JPGaultier, Lancôme met o.a. La Vie est Belle en Paco Rabanne met o.a. 1 Million. Voor degene die wel een heerlijk geurtje wil maar minder voor wil betalen verkopen we 
eau de parfum geuren van Yodeyma

Ook ben ik trots dat ik een samenwerking heb met onder meer het topmerk Bellápierre voor de make-up. 

 

© 2014 - 2023 Master Nails | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel